Si cilik Anjali dalam Kuch Kuch Hota Hai sudah dewasa!

sana
  • Share
  • Sharebar
  • Share

 

Salam semua, rasanya dah lama Luna tak update blog ni. Hehe. Akhir akhir ni Luna ada masalah mood menulis tu hilang. Jadi hari ni nak update ringkas je. Korang pernah tengok filem Kuch Kuch Hota Hai tak? Ingat tak watak anak Shah Rukh Khan, pemegang watak Rahul yang nama dia Anjali tu? Masa tu dia kecik je kan. Rupa rupanya dia sebaya dengan Luna. Hehe. Just nak share wajah dia yang terkini.

Wajah terkini watak kanak kanak Anjali dalam Kuch Kuch Hota Hai

ni wajah dulu masa dalam filem tu

 

Wajah terkini watak kanak kanak Anjali dalam Kuch Kuch Hota Hai

tadaaa! ni muka dia sekarang,cun kan?

Wajah terkini watak kanak kanak Anjali dalam Kuch Kuch Hota Hai

Nama sebenar dia Sana Saeed, sekarang di umur dia dalam 22 tahun. Muka dia ira iras Mahima Chaudry kan? Tak kenal? Google! :p Sekarang ni dia berlakon drama. Tapi biasa2 je kan, tak popular mana cuma kenangan watak Anjali tu yang kita ingat sampai sekarang. Heee :D

-Salam sweet dari Luna-

Untitled Document

 

Disclaimer~!

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di dalam blog ini adalah pandangan peribadi daripada penulis semata mata dan penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang rasa tak puas hati yang pembaca alami. Kalau tak suka, saya minta maaf. There's nothing you can do except clicking the close button.

Sebarang gambar yang ada dalam blog ini diambil dari Google. Gambar yang diletakkan watermark adalah milik tuan punya blog sendiri.

Dilarang copy paste sebarang artikel dalam blog ini tanpa kebenaran dari pemilik blog.

Pemilik blog berhak untuk mengedit atau mendelete sebarang komen yang mengandungi unsur-unsur ini iaitu :-

- Komen spam

- Komen yang mengandungi bahasa yang tidak difahami atau sensitif

- Komen yang menyerang secara peribadi

 

*Polisi ini boleh berubah bila-bila masa sahaja.

Incoming search terms:

  • anjali kuch kuch hota hai
  • pelakon kuch kuch hota hai
  • anak shah rukh khan
  • pelakon kanak-kanak kuch kuch hota hai
  • kuch kuch hota hai
  • Sana Saeed
  • anjali in kuch kuch hota hai
  • anjali kuch kuch hota hai dewasa
  • kuch kuch hota hai anjali
  • anjali kuch kuch hota hai dah besar

suka artikel ini? cuba lihat yang lain pulak

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Si cilik Anjali dalam Kuch Kuch Hota Hai sudah dewasa!”

  1. RinnAzrinah says:

    alaaa… da besau x cute da dia…. suke anjali time dia kecik2 dulu…. hehee… cute..

    [Reply]

  2. Luna Qiszara says:

    Rinn – hehe..da besar lain la rupanya kan.. da makin cantik.. :D

    [Reply]

  3. pinkypicasa says:

    X sangka ya. dah besar dia sekarang. wktu kecik cute. dah besar, makin cantik

    [Reply]

  4. Luna Qiszara says:

    pinky – hehe..da lama dah masa berlalu.. dulu tahun 98, sekarang dah 2011 :D

    [Reply]

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games