Man Juara Raja Lawak 5 menang akibat manipulasi undi oleh Astro?

  • Share
  • SumoMe
  • Share

Akhirnya teka teki siapa Juara Raja Lawak musim ke 5 dah pun kita tau jawapannya. Hehe. Luna memang minat Man dan Kumpulan Balas. Luna tak kisah antara 2 tu siapa yang menang. Tapi Man memang best sangat tadi. Memang lawak habis! Balas mungkin kehilangan konsentrasi dalam lawaknya. Mungkin nrevous atau ada masalah yang kita tak tau, tapi Luna still rasa lawak diorang best. Luna tak berapa gemar Kumpulan R2. Sorry to R2 fans. Hehe.

Pada mula2 kedudukan peserta adalah, Balas di tempat pertama, R2 di tempat kedua dan Man ditempat ketiga. Sebelum final, nama Man memang antara yang disebut sebagai juara. Tapi sebelum2 ni, undian tak memihak kepada Man walaupun lawak dia best sangat. Jadi Luna rasa Astro (macam biasa) sangat pandai dalam membuat orang supaya rasa nak undi. Ahaha. Well, Man punya lawak memang best, jadi tak logik la kalau dia tak menang kan? It is Astro as usual.

Tapi tahun ni, walaupun pesertanya bagus2, persembahan malam final agak hambar. Tak best macam dulu. Langsung takde juara2 terdahulu buat persembahan. Tahun lepas ada je. Mungkin Astro nak tumpu kat benda lain kot. Macam Maharaja Lawak yang akan ke udara pada 1 April ni. Lagi pulak tu, cepat sangat habis, tak sampai pukul 10.30 dah habis. Adeh, macam tak puas je.

Apa2 pun, tahniah kepada yang menang. Man memang best. Walaupun Balas dapat tempat last, tapi diorang tetap best! Support them all ok!

-Salam sweet dari Luna-

Untitled Document

Incoming search terms:

  • man raja lawak 5
  • juara raja lawak 1
  • Kisah Juara Raja Lawak

16 Comments

  1. aizuddin March 19, 2011
  2. emanthehalia March 19, 2011
  3. fahmi ibrahim March 19, 2011
  4. iniialahaku March 19, 2011
  5. saya_aRief March 19, 2011
  6. titan March 20, 2011
  7. Norman March 21, 2011
  8. Norman March 25, 2011

Add Comment