Man Juara Raja Lawak 5 menang akibat manipulasi undi oleh Astro?

  • Share
  • Sharebar
  • Share

Akhirnya teka teki siapa Juara Raja Lawak musim ke 5 dah pun kita tau jawapannya. Hehe. Luna memang minat Man dan Kumpulan Balas. Luna tak kisah antara 2 tu siapa yang menang. Tapi Man memang best sangat tadi. Memang lawak habis! Balas mungkin kehilangan konsentrasi dalam lawaknya. Mungkin nrevous atau ada masalah yang kita tak tau, tapi Luna still rasa lawak diorang best. Luna tak berapa gemar Kumpulan R2. Sorry to R2 fans. Hehe.

Pada mula2 kedudukan peserta adalah, Balas di tempat pertama, R2 di tempat kedua dan Man ditempat ketiga. Sebelum final, nama Man memang antara yang disebut sebagai juara. Tapi sebelum2 ni, undian tak memihak kepada Man walaupun lawak dia best sangat. Jadi Luna rasa Astro (macam biasa) sangat pandai dalam membuat orang supaya rasa nak undi. Ahaha. Well, Man punya lawak memang best, jadi tak logik la kalau dia tak menang kan? It is Astro as usual.

Tapi tahun ni, walaupun pesertanya bagus2, persembahan malam final agak hambar. Tak best macam dulu. Langsung takde juara2 terdahulu buat persembahan. Tahun lepas ada je. Mungkin Astro nak tumpu kat benda lain kot. Macam Maharaja Lawak yang akan ke udara pada 1 April ni. Lagi pulak tu, cepat sangat habis, tak sampai pukul 10.30 dah habis. Adeh, macam tak puas je.

Apa2 pun, tahniah kepada yang menang. Man memang best. Walaupun Balas dapat tempat last, tapi diorang tetap best! Support them all ok!

-Salam sweet dari Luna-

Untitled Document

 

Disclaimer~!

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di dalam blog ini adalah pandangan peribadi daripada penulis semata mata dan penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang rasa tak puas hati yang pembaca alami. Kalau tak suka, saya minta maaf. There's nothing you can do except clicking the close button.

Sebarang gambar yang ada dalam blog ini diambil dari Google. Gambar yang diletakkan watermark adalah milik tuan punya blog sendiri.

Dilarang copy paste sebarang artikel dalam blog ini tanpa kebenaran dari pemilik blog.

Pemilik blog berhak untuk mengedit atau mendelete sebarang komen yang mengandungi unsur-unsur ini iaitu :-

- Komen spam

- Komen yang mengandungi bahasa yang tidak difahami atau sensitif

- Komen yang menyerang secara peribadi

 

*Polisi ini boleh berubah bila-bila masa sahaja.

Incoming search terms:

  • man raja lawak 5
  • juara raja lawak 1
  • Kisah Juara Raja Lawak

suka artikel ini? cuba lihat yang lain pulak

You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Man Juara Raja Lawak 5 menang akibat manipulasi undi oleh Astro?”

  1. aizuddin says:

    balas macam nervous sgt mlm ni..pelik aku..lagi2 2nd persembahan

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    tu la pasal..balas nmpk gabra sikit kan tadi..
    xpe la, da bkn rezeki dia,
    tp lepas ni sure dpt banyak job.. :)

    [Reply]

  2. emanthehalia says:

    ha ah abes 10.3 macam x puas. alah sape menang pon x penting. sape kuar nanti rezeki lain2 kan? lagi satu. maharaja lawak yes!!! nak tgk zizan masuk balik!

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    tahun ni mmg habis trlalu cepat..
    ahaha..belum 10.30 da habis..
    selalunya malam final la yg paling lambat nak habis..
    yess…maharaja lawak mmg orang paling tunggu2..
    battle of the best tu..
    sure gempak..ahaha

    [Reply]

  3. RL kali ni tak menarik. jarang tengok live.. Afdlin Shauki je best, komen dia berilmu sket. yang lain tu mcm sekadar bagi semangat ngn dorongan je. huhu… apapun harap2 tahun depan lagi ok la. Puas hati sebab Man menang. kalo tak memang hilang kredibiliti raja lawak. Pengundi pun dah pandai memilih. hehe..

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    tapi RL kali ni lagi bagus dari tahun lepas..ahaha..
    afdlin shauki tu banyak pengalaman kot..david teo pun best bg komen..hehe
    tu la..Man mmg layak menang kan.. :D

    [Reply]

  4. iniialahaku says:

    xdapat tgk…nek tgk tv2…hurm…sedih2

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    xpe2..hehe..ada ulangan lg nnti.. Astro kan banyak ulangan.. :)

    [Reply]

  5. saya_aRief says:

    man memang terbaikk.
    :D

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    betul2..
    die mmg best kan..
    tp x siapa jangka die akan menang..
    best2..!

    [Reply]

  6. titan says:

    man lebih layak. Persembahan dia konsisten untuk minggu-minggu akhir. sebab tu dia menang agaknya. haha..

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    ahaha..betul jugak tu..Balas pulak macam nervous je akhir2 ni kan..
    xpe lah..asalkan semuanya happy.. :)

    [Reply]

  7. Norman says:

    pandai2 jer ko kata manipulasi undi. kalau nk ikut, balas langsung tak layak masuk final. lawak ntah apa2, lucah jer. malu bila anak aku tanya pasal lawak dorang.

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    en norman, sila bukak mata tu besar2 sebelum komen ye..tak nampak ke tanda soal tu? sy x menuduh.kan ada tanda soal tu.. n i really like Balas..kalau ada masalah, sila tekan butang pangkah di atas itu ok :)

    [Reply]

  8. Norman says:

    ler, takleh kene tegur rupanya. kalau camtu baik disable jer comment box ni. kalau ada masalah, sila jgn approve yer my comment ni

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    ahaha..sy x de masalah dgn apa2 komen pun..dan sy x kan delete komen2 orang wp macam mana buruk pun komen tu..
    lagipun, apa yg atas tu adalah pendapat peribadi sy..
    sy dah tulis kat disclaimer ttg apa yg ada dlm blog ni..jadi sy xde apa2 masalah..
    org lain elok je komen..ahaha..

    p/s : i really like Balas..ahaha

    [Reply]

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games