Teknik wajib cuba-Cara cepat menaikkan traffik yang belum pernah dilihat!

  • Share
  • Sharebar
  • Share

Korang cari traffik? Kecewa dengan traffik korang yang sekejap naik sekejap turun, atau tak naik naik tu? Kita sama! Korang mesti kerap cari cara nak menaikkan traffik tu kan. Apa kata sekarang ni kita cuba cara lain pulak. Cara ni bagi Luna memang tak pernah tengok lagi, tapi best! Luna jumpa cara ni kat blog Magrib Aristo. Jom try cara ni! Cara cepat menaikkan traffik blog korang!

p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat


Cara nya begini:

- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.

- Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web korang.

1. My Big Family & Friends

2. ABCMILO

3. matdin

4. MSR @Blogger

5. tengku nizam

6. mizz shizu

7. Myself V3 Me &

8. Blog Hanz

9. BiMies’s WoRLd

10. Farah Shafiqah

11. Qila Razak

12. CekLa

13. Miss Yaty

14. Magrib Menjelma

15. Bila Luna Berkata Kata

PERATURAN!!!

1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie…

1. ABCMILO

2. matdin

3. MSR @Blogger

4. tengku nizam

5. mizz shizu

6. Myself V3 Me &

7. Blog Hanz

8. BiMies’s WoRLd

9. Farah Shafiqah

10. Qila Razak

11. CekLa

12. Miss Yaty

13. Magrib Menjelma

14. Bila Luna Berkata Kata

15. Blog korang

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak… Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… lagi tinggi rating kiter kat google..


-Salam sweet dari Luna-

Untitled Document

 

Disclaimer~!

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang diluahkan di dalam blog ini adalah pandangan peribadi daripada penulis semata mata dan penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang rasa tak puas hati yang pembaca alami. Kalau tak suka, saya minta maaf. There's nothing you can do except clicking the close button.

Sebarang gambar yang ada dalam blog ini diambil dari Google. Gambar yang diletakkan watermark adalah milik tuan punya blog sendiri.

Dilarang copy paste sebarang artikel dalam blog ini tanpa kebenaran dari pemilik blog.

Pemilik blog berhak untuk mengedit atau mendelete sebarang komen yang mengandungi unsur-unsur ini iaitu :-

- Komen spam

- Komen yang mengandungi bahasa yang tidak difahami atau sensitif

- Komen yang menyerang secara peribadi

 

*Polisi ini boleh berubah bila-bila masa sahaja.

suka artikel ini? cuba lihat yang lain pulak

You can leave a response, or trackback from your own site.

21 Responses to “Teknik wajib cuba-Cara cepat menaikkan traffik yang belum pernah dilihat!”

  1. zik says:

    wah cara yang tak pernah dilihat… huhu

    [Reply]

  2. Faisal says:

    haha..teknik yg menarik.pernah tgk tips ini tapi tak ingat kat mana..huhu…

    [Reply]

  3. rahwana says:

    cam skim atau main kutu ya?

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    lebih kurang kot..just trying..x rugi pun..hehe

    [Reply]

  4. menj says:

    Hohoho….ini macam skim piramid pulak….

    [Reply]

  5. Norasikin says:

    Blog pun boleh dipiramidkan. hehehhe Mari namakan sebagai teknik Skim Cepat trafik

    [Reply]

  6. Luna Qiszara says:

    @zik

    tu la..sy pun x pernah nmpk lg..

    @faisal

    cuba2 je..hehe..mana tau dpt tarik traffik

    @rahwana

    lebih kurang kot..hehe..try la..x salah mencuba :)

    @menj

    x pakai modal pun..just trying.. :D

    @norasikin

    x salah kan kalau bg manfaat, lgpun kite x rugi ape pun..hehe

    [Reply]

  7. bleh dapat PR10 terus tak kalo buat teknik ni? kehkeh..

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    @JT

    tu x tau la..tp just try je.. :)

    [Reply]

  8. aim says:

    hebat zaman sekarang…semua pyramid..huhu

    [Reply]

  9. nadzmy says:

    macam best je…hehe..

    [Reply]

  10. Tip SEO says:

    wa ka ka …skim cepat trafik . Polis tak boleh tangkap ni.

    [Reply]

  11. Aretikz says:

    Hehe.. Teknik ni dah pernah nampak.. belum lagi pernah toray dari dulu.. huhu..

    [Reply]

  12. boleh copy trus tak artikel nie..haha

    [Reply]

  13. Luna Qiszara says:

    @aim

    ni piramid yg x pakai modal..hehe

    @nadzmy

    hehe tu la..lgpun cuba2 je..

    @tip seo

    a ah..polis x ley tangkap sebab skim ni x tipu org..hehehe

    @aretikz

    owh..da lame kot teknik ni..

    @cik su

    boley2..tp ikut urutan link tu ye.. :)

    [Reply]

  14. [...] ni bagi Saya memang tak pernah tengok lagi, tapi best!Saya jumpa cara ni kat blog Magrib Aristo , Blog Luna , Blog Putera30 Jom try cara ni! Cara cepat menaikkan traffik blog korang! p/s : baca entri ni [...]

  15. Faisal says:

    nanti try luna analisis teknik..naik tak trafik luna?kalau naik,mmg nak cuba lah..huhu

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    @faisal

    utk teknik yg ni, traffik sy mmg naik..hehe..mmg la x banyak, tp naik la.. :D

    [Reply]

  16. Que says:

    trafik blog ni xkne saman kan..hehe

    [Reply]

    Luna Qiszara Reply:

    @Que

    yang ni x menipu cam MLM tu..jd x kan kena saman punya..ahaha

    [Reply]

  17. annisa says:

    salam luna…cm bagus..walaupun kurang jelas caranya..

    [Reply]

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to San Diego SEO Company, Online Games and Addicting Games